Kada su u pitanju javne ličnosti i njihove fotografije iz mlađih dana i detinjstva, kod nekih se brzo uoči sličnost na fotografijama, a kod nekih vrlo teško. Jedan od predstavnika glavne televizije je sada odlučio da podeli fotografiju iz mladosti. 

 

 

Reč je o vlasniku i tvorcu programa televizije ''Pink'' Željku Mitroviću. Ono po čemu ga možemo prepoznati na fotografiji jeste specifičan pogled. 

Željko Mitrović rođen je 31. maja 1967. godine , a godina nastanka ove fotografije prema proceni bi bila oko osmadesetih godina. Željko definitivno ima lepo sećanje ne samo na perid kada je bio dečak, već i na sve što je kasnije usledilo jer doba njegovog odrastanja, sazrevanja i prvih poslovnih koraka pamti kao pravo doba progresa za naše društvo.

- Ovo sam ja iz vremena kada je odrastala generacija pripremana za velike uspehe! Nije bilo internet explorera, pa smo morali ugrađivati u sebe umesto u gedžet memorije! Ja sam tada pobeđivao na opstinskim, gradskim, i republičkim takmičenjima iz prirodnih nauka, vozio skejt i imao bend, a i oni koji nisu pobeđivali, danas su na visokim pozicijama velikih svetskih kompanija! Dobra neka generacija - napisao je Mitrović kraj fotografije iz detinjstva.

BONUS GALERIJA: Odevne kombinacije Saše Popovića iz 90ih: "Imam više garderobe od svih pevačica"

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".