Otpevala je u pesmi nekoliko deonica

Pesma je u javnost dospela 2004. godine, a tada atraktivna plavuša pod imenom "Irina 2 Hot" postala je želja brojnih muškaraca u Srbiji.

Vrlo brzo je nestala sa scene, a u medijima se nije pojavljivala sve do sad, kada je dala intervju za Espreso. Pevačica je iznela detalje o udaji, ćerki, karijeri, korekcijama o kojima svi pričaju, ljubavi nakon razvoda, kao i o prijateljstvu sa Anabelom.

 

 

- Rođena sam u Austriji, odrasla sam u Beču, tamo se školovala i po struci sam zubni tehničar. Moji roditelji su imali kafiće i klubove, pa sam tamo upoznala pola estrade. Krenula sam da se družim intenzivno sa Gagijem Đogani, gde je on želeo da se priključim grupi Funky G. Muškarci nikada nisu smeli da mi priđu, uvek su bili plašljivi jer sam dominantna i temperamentna. Irina je bila jedno kod kuće, jedno na sceni. Ja sam se na sceni pretvarala u Irinu 2hot, a privatno sam bila prava domaćica - kuvala, spremala, čistila - počela je Irina svoju ispovest i nastavila:

- Milioneri su se lepili za mene, a ja sam ih odbijala jer sam tad bila u vezi sa jendim dečkom 14 godina. Može da dođe Bred Pit, ja ga ne bih pogledala kada sam zauzeta.

Retko ko zna da je Irina bila udata i da je rodila ćerku koja danas ima 11 godina. Ne poriče da je ljubav bila velika toliko da se zbog partnera odrekla karijere. Sada ne bi napravila taj korak uzimajući u obzir da ljubav nije potrajala. Za svog bivšeg muža je mislila da je kriminalac kada ga je upoznala. 

- Ja sam se udala za jednog poznatog košarkaša čije ime neću reći. Kada sam ga upoznala prvo sam pomislila da je kriminalac zbog izgleda. LJubav je cvetala, ali nažalost ja više ne verujem u ljubav. Moja prva veza je bila 14 godina, sa njim sam bila u braku 8 godina. Iz te ljubavi je nastala moja ćerka koju volim najviše na svetu. Rodila sam je sa 32 godine i mislim da je to najbolje vreme. Putovala sam svuda po svetu sa njim, batalila muziku, kuvala, čistila peglala i bila uz njega - izjavila je Irina.

 

 

Irina je otkrila i čime se sad bavi.

- Otvorila sam svoj kozmetički salon, radim sa drugaricom. Htela sam porodicu, dobila sam porodicu, imam divnu ćerku, razvedena sam, kupila sam stan, skrasila sam se, ali muziku nisam zaboravila. Želim i dalje da se bavim time. Uz podršku Gruove žene, snimila sam remiks pesme "Pravi broj" sa Strukom i uskoro snimamo spot za istu. Planiram i saradnju sa još jednim pevačem, ali neću sada sve otkrivati - rekla je ona.

BONUS GALERIJA: Slike iz privatnog albuma - Jelena Tinska

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".