Na prvi pogled možda će nam delovati kao da je zlatiborska građevina "nasađena" na postojeći objekat, kao čardak "ni na nebu ni na zemlji" ili "širi toranj u Pizi".

Ipak, ako je suditi po utiscima lokalaca koje je preneo jedan tviteraš, njima ovo ne smeta, i zapravo vole što se izgrađuje, pa makar i ovako, nego da budu sirotinja do kraja života jer su turisti nemilosrdni i "teški na dinar".

To nije sprečilo korisnike pomenute društvene mreže da u velikom broju dele fotografiju zlatiborskog "kontrolnog tornja letova", kako se našalio jedan od njih.

Ništa ne bi bilo čudno na pomenutoj fotografiji, da se ne vidi kako nadograđeni deo zgrade "viri" preko donjeg dela, kao da je u zadnji čas odlučeno da je ipak potrebna veća kvadratura, pa se išlo malo "preko".

Dodatno upečatljivo je to što gornji deo odudara svojom širinom, ali narandžastom bojom cigle u odnosu na donji izmalterisani sivi deo.

Mnogi tviteraši su postavili pitanje bezbednosti ovakvog objekta, ali ipak je bilo više onih koje je pomenuti prizor pošteno zasmejao, a epitet "brazilske arhitekture", samo je jedan od njih.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".