Zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov su danas diskvalifikovani zbog počinjenog nasilja nad Urošem Ćertićem. Kristijan će dobiti kaznu tako što će ostati bez honorara, u pitanju je velika suma novca koju je dogovorio sa produkcijom. 

Kristijan i Emil Kamenov zajedno su nasrnuli na Uroša Ćertića posle "Zadrugovizije", a snimak jezivog nasilja obišao je sve društvene mreže i zapanjio čitav region.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Doduše, ovo nije jedini put da je Golubović izbačen iz rijalitija, ali je i kažnjavan zbog nasilnog ponašanja.

Podsećanja radi, u prethodnoj sezoni izbačen je iz takmičenja zbog brutalnog okršaja sa Miljanom Kulić. Nekoliko godina ranije, zbog nasilja je diskvalifikovan i iz rijalitija ''Farma''.

Kristijan je pred sam ulazak u Zadrugu ispričao da je sa čelnicima i produkcijom potpisao je ugovor na 10 meseci, ali i da njegovo učešće u ovoj sezoni, navodno košta 500.000 evra, a mnogi su prokomentarisali da je to još jedna od njegovih neistinih priča. Navodno, on je ove sezone dogovorio daleko manji honorar, u pitanju je cifra od 80.000.

Osim toga, govorilo se i da je za venčanje u Zadruzi sa svojom trudnom izabranicom Kristinom Spalević trebalo da dobije još navodno 30.000 evra. 

(Alo)

BONUS VIDEO: 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".