Sloboda je rođena u Leskovcu 1981. godine. Završila je srednju muzičku školu, a studirala je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Predraga Bajčetića.

Glumicu trenutno imamo prilike da gledamo u seriji "Bilo jednom u Srbiji", u kojoj tumači lik Ružice. Sloboda priča da je povratak u Leskovac gde je snimala u njoj probudio dosta osećanja, jer je to mesto gde je odrasla.

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu... Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat... LJudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci - ispričala je glumica.

Foto: Zoran Jovanović Mačak

 

 

Slobodi je bilo neobično da na svojim omiljenim mestima snima kadrove za seriju.

- Bila sam na mestima na kojima su se dešavale neke bitne stvari u mom životu... Recimo, snimali smo kadrove u crkvi u Vučju, gde smo krštene moja sestra Dragana i ja i gde smo s roditeljima provodile svaki vikend. Snimali smo i u Dev kazanu i na Đokinim virovima... Sva ta mesta me duboko vraćaju u jedan bezbrižan period života - emotivna je glumica i dodaje da je, otkad se preselila u Beograd, rodni grad posećivala samo zbog društva:

- Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo "dole" i prisetimo se raznih događaja.

Foto: Z. Knežević

 

 

Tokom snimanja imala je potrebu da poseti jednu, za nju, posebnu lokaciju.

- Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao - iskreno je rekla Sloboda, prenosi "Gloria".

BONUS VIDEO:

OČARAVAJUĆA: Haljina Bobe Mićalović bez bretela o kojoj se priča

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".