Ono što je zanimljivo jeste da, iako su govorile da ne znaju šta će dalje u karijeri, nekadašnje "Uraganke" već su otpočele solo projekte. Tačnije, Sanja Vučić je prva na Instagramu objavila da kreće u solo karijeru.

Foto: V. Danilov

 

Ivana Nikolić takođe je sa publikom podelila detalje o daljim nastupima, međutim, svi su se zapitali šta je sa Ksenijom Knežević, jer se jedino ona nije oglasila o daljim koracima i planovima.

Foto: Instagram printskrin/ ivana_boom_nikolic

 

Međutim, ćerka Nenada Kneževića Kneza rešila je da prekine ćutnju i progovori o daljim planovima i, na sreću publike, otkrije da takođe započinje solo karijeru.

- Dobro sam i trenutno sa mojim timom saradnika finaliziramo moj prvi solo projekat. Tako da, ubrzo ćete me i čuti i videti - istakla je Ksenija neminovno uzbuđena zbog lepih noviteta.

Foto: Instagram printskrin/ksenijaknezevic.star

 

U medijima su se nakon prekida saradnje pevačica, pojavile insinuacije da one nisu u dobrim odnosima. Posebno se to govorilo za Ivanu, u odnosu sa Sanjom i Ksenijom, jer su njih dve viđene kako nastupaju bez Nikolićeve. Ksenija se sada osvrnula i na to, negodujući bilo kakvu netrpeljivost.

- Kao što smo nebrojeno puta do sada izjavljivale, ugovor nam je istekao, a ne naše prijateljstvo i eventualna saradnja. I dalje smo u kontaktu, tako da zle krvi među nama apsolutno nema - kaže Ksenija i osvrće se na zajednički nastup sa Vučićevom o kom bruji Tviter:

Foto: ATA images

 

- To je pogrešno protumačeno, mi samo nastupamo na istoj manifestaciji, ali svaka pod svojim imenom i sa svojom novom pesmom.

(24sedam)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".