- Svako treba da pogleda svoje dvorište, ja nikada ne bih komentarisala neku drugu devojku, čak i da mi je prošlost bajna. Nije ljudski, bar malo obzira kao žena prema ženi, a onda jer sam i trudna. Pominje se da Kristijan prosi, prosi i ona, samo malo drugačije na drugoj društvenoj mreži - rekla je Kristina o Aleksandri.

Budući da se već spekuliše o tome da li će Kristijan ostati veran Kristini do kraja rijalitija, s obzirom na okolnosti pod kojima je započeta njihova veza, Kristina je govorila i o tome da li mu veruje.

Foto: Instagram printskrin/kristina_spalevic

 

- Mislim da će mi biti veran, samo zbog malera neću reći da to mislim 100%. LJubav je sve jača i jača iz dana u dan, verujem da neće. Očekuje nas svadba, nakon njegovog izlaska, sve ga čeka - objasnila je Kristina.

Kristijan se prve večeri u rijalitiju sukobio sa Lil Broks, ali su njih dvoje posle toga ipak zakopali ratne sekire.

Foto: ATA images

 

- Meni je krivo jer Kristijan nekad zbog temperamenta bude pod lupom i osudom. Govore da jači ne treba da dira slabijeg, ali mislim da onda neko slabiji ne treba da čačka mečku. Što se mene tiče, mislim da su sada sklopili primirje i da su na to zaboravili - komentarisala je Kristina događanja u Imaginarijumu.

(Pink.rs)

BONUS GALERIJA: Atraktivna izdanja Jovane Jeremić - voditeljka koja u svakoj emisiji iznenadi gledaoce

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".