Svojim velikim talentom osvojila je srca publike, a ženstvenost i prirodna lepota glumicu čine jednom od najlepših na domaćoj javnoj sceni. Nesvakidašnja lepotica neretko na društvenim mrežama deli trenutke iz svog privatnog života koji privlače veliku pažnju, pa je i ovog puta fotografija Nine Janković glavna tema komentara.

Glumica je, naime, pozirala bez šminke i filtera i sve to ovekovečila na "Instagram" profilu, a prirodan izgled kojim se pohvalila oduševio je njene pratioce.

- Ne volim baš jutra, ali ovo je odlično počelo - napisala je Nina u opisu fotografije, a komentari i lajkovi nisu prestajali da se nižu:

"Savršenstvo bez mane", "Šta ti je prirodna lepota", "Izgledaš kao devojčica", "Fenomenalna ti je koža", "Mnoge devojke bi ti pozavidele" - bile su samo neke od reakcija na pomenutoj društvenoj mreži.

Izgled Nine Janković prirodan je i nežan, a glumica je neko ko ne preteruje sa šminkom, pa čak i kada to poslovne ili privatne prilike zahtevaju, uvek to radi sa merom i u skladu sa događajem. NJen look je jednostavan i prirodan, a osmeh na licu i prodorne plave oči su samo šlag na torti.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".