Snežana Dakić pre osam godina stavila je tačku na brak sa biznismenom Vladimirom Mikićem, sa kojim ima ćerku Lauru (16). Od tada nije za javnost govorila o svom emotivnom životu, a nedavno je, pored voditeljskog posla, u svoju biografiju upisala još jedno zvanje - licenciranog lajfkouča. U njemu uživa, ali priznaje da joj je "oduzeo" udvarače.

"Čak više nemam ni udvarače! (smeh) Zaista, kada se čovek promeni, promeni se i okruženje. Kvantno polje vam šalje ljude koji su slični vašem novom ja. Kada se odvežete od toksičnih osećaja žrtve, krivice, samosažaljenja, otpadaju i toksični ljudi koji provociraju u vama takva osećanja. Vi tada postajete autentični, što je preduslov zdrave veze. Mene interesuju samo emancipovani muškarci koji su u ličnom razvoju, svesni sebe i nisu im potrebni drugi da leče sebe. Kada shvatite da vaša sreća zavisi od vas samih, iznutra, tada možete da nađete stvarno srodnog partnera", objasnila je voditeljka.

Foto: V. Danilov

 

Iako je voditeljski posao njena najveća ljubav, prija joj promena i činjenica da je stekla nove veštine i znanja.

"Kroz to sam stekla nove veštine koje mi mnogo pomažu najpre u komunikaciji, u izbegavanju nesporazuma, zatim da shvatim koliko se svi mi međusobno razlikujemo i da naučim to da prihvatim. Jednostavno sam dodatno upoznala sebe kroz sve to i shvatila koje su me emocije sabotirale. Upoznala sam kako mozak zapravo funkcioniše. I ranije sam ja bila otvorena, ali sam previše polazila od sebe i druge sagledavala kroz svoju prizmu. Tu sam grešila i bila povređivana. Sada uspevam da sagledam manipulaciju i da joj se suprotstavim, ako treba", rekla je Snežana.

Ona je nedavno govorila i o teškim trenucima kroz koje je prolazila nakon kraha braka, te navela da joj je ćerka tada bila najveća podrška i da je sa njom uvek otvoreno razgovarala o svemu.


"Bila sam poprilično uplašena kako će to prihvatiti. I sama sam bila istraumirana prethodnim zdravstvenim rizikom, posle čega sam dobila stent u glavu. Ipak, možda mi je najteže padao medijski pritisak. Prolazila je sa mnom kroz razne životne faze, nikada je nisam lagala. Delile smo sve, i razočaranja, suze, smeh", iskreno je ispričala Snežana.

(Stori)

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".