Tokom potrage za nestalom majkom dvoje dece, Elizom Flečer, policija u SAD pronašla je telo 11 kilometara od mesta gde je žena poslednji put viđena. Za sada nema službene potvrde da pronađeno telo pripada bogatoj naslednici. 

Podsetimo, Flečer (34) je nestala u petak oko 4.30 dok je trčala u parku. Područje koje se pretražuje udaljeno je samo stotinak metara od mesta gde živi brat Kloet Ebstona (38) koji je osumnjičen za otmicu.

Dotrčao i ugurao je u auto

U nedelju je komšinica Marija Ebstona rekla za Dejli mejl da je gotovo svaki dan u poslednjih mesed dana viđala Ebstona u kući njegovog brata. U optužnici protiv Kloet, citirani su svedoci koji su naveli da su viđali osumnjičenog kako se čudno ponaša u kući svog brata. 

Vlasti su uhapsile Kloet Ebston u nedelju i optužile ga za otmicu. Policija je došla u posed snimka vozila koje je korišćeno tokom otmice. Na snimcima sa nadzorne kamere, vidi se kako prema Flečer trči nepoznati muškarac i gura je u auto. Flečerova se neko vreme otimala, a vozilo je četiri minuta stajalo na parkiralištu pre nego što se odvezlo na nepoznato mesto. 

Pronađen Abstonov DNK

Protiv Ebstona su podignute optužnice i za krađu identiteta, krađu imovine i lažno korišćenje i ilegalno posedovanje kreditne kartice u iznosu od 1.000 dolara. Ebston je od ranije poznat policiji, jer je kao maloletnik bio optužen za teški napad, teški napad oružjem i silovanje. 

Policija mu je ušla u trag nakon što su pronašli njegov DNK na telefonu i flašici vode koja pripada Flešerovoj. NJegov brat Mario je takođe uhapšen u subotu nakon što je policija pretražila njegov dom u kom su pronađeni poluautomatski poštolj i heroin. 

Flečer je majka dvoje dece, a unuka industrijskog magnata DŽozefa Orvila koji je preminuo 2018. godine. NJen deda je osnovao kompaniju Orgill Inc, koja zapošljava 5.500 ljudi i ima godišnji promet od 3 milijarde dolara.

(Indeks.hr)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".