– Čujem se sa Anom Bekutom, Sanjom Kužet, Marijom Šerifović i Draganom Stojkovićem Bosancem. Sa ostalima koji su mi mislili loše ili loše govorili o meni, nemam nikakvu komunikaciju. Sve sam ih blokirala, jer su to zaslužili – otkrila je Karleuša.

Foto:Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda

 

Od kako je Ceca Ražnatović zamenila Jelenu u žiriju ovog takmičenja, ona nije imala reči hvale za ovaj šou.

 - Meni je šokantno da nisam videla bukvalno ni jedan stori, ni jedan tvit ili mim posveten finalu ZG. Stoji to da je Ceca svojim učešćem  sahranila Pinkove zvezde ali sam bila sigurna da su Zvezde Granda jači brend i da te je preziveti... Neko jednostavno nije za ovo. Užas i šteta. Kakav je to spektakl nekada bio.... LJudi su se okupljali subotom ispred tv ekrana da gledaju, sada niko nije znao ni za finale, objavila je jednom prilikom pevačica nakon finala Zvezda Granda.

Foto: ATA images

 

Mnoge je takođe iznenadilo to što se na spisku onih precrtanih našao i Saša Popović sa kojim je neko vreme bila u odličnim odnosima. Međutim, da nešto škripi među njima, postalo je jasno kada se JK nije našla na listi zvanica na svadbi sina Suzane Jovanović i Sašinog pastorka Danijela.

– Ja ne idem po svadbama, a nisu me ni zvali. Ja sam bila i ostala fer igrač i ponosna sam na svoj čist obraz i čisto srce – ističe Jelena, a prenosi Svet.

BONUS VIDEO:

Karleuša proslavlja 44. rođendan u Dubaiju

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".