Hrabra Bojana je učestvovala u šou programu ''Nikad nije kasno'' i pobedila tri puta, a njena borba sa kancerom počinje 2017. godine prvi put na levoj dojci. Vest o bolesti joj je teško pala, čak je to uticalo na njeno psihičko stanje. Međutim, tu nije kraj. 2019.godine otkrivene su metastaze u predelu pazuha iako je prvi put iz borbe izašla izlečena. 

- Sve je to život, nisam ni prva, ni poslednja- gotovo da se pomirila  sa životnom situacijom i otkrila je da je psihička borba u njoj trajala samo sedam dana. 

Foto: Printskrin/Jujub/Nikad nije kasno

 

- Rekla sam sebi da nema predaje. Mora normalno da se živi i radi, a biće kako Bog kaže- hrabro je izjavila pevačica koja se po drugi put našla  sa istim neprijateljem u borbi i dodala:

- Lekari su mi rekli da je metastaza pod pazuhom. Operacijom su mi otklonjene 24 žlezde, pa je usledila hemoterapija i eto, pozitiva me je spasila. Morate da se suočite sa tim i da se lečite. Slušam ja lekare, ali slušam i svoju intuiciju. Nikada nisam ležala kući i sažaljevala se. Ja sam posle prve hemoterapije otišla na svirku da radim. Mene je doktor pitao da li sam normalna, ali ja nisam želela da razmišljam o tome već da budem sa ljudima i radim - opisala je Bojana kako je po drugi put doživela borbu i kako se ponašala. 

Pevačica je svesna da je ovo stalna borba i da bolest uvek može da se vrati. Redovno odlazi na kontrole. 

- Borba sa bolešću nikad nije gotova, što se jednom desi može uvek da se vrati. To nije tajna nikakva, žene treba i moraju da pričaju o tome. To je jedini način da se i prevaziđu neke stvari - istakla je Bojana koja je pobedom u "Nikad nije kasno" dosanjala svoje davnosanjane snove da bude jedna od najtraženijih pevačica. Danas, kada je borba za zdravlje daleko iza nje, živi gotovo drugi život, a cena nastupa odavno je skočila. 

- Nastupi i cena istih je skočila za duplo. Negde od polovine takmičenja je sve krenulo uzlaznom putanjom. Kod kuće ni ne boravim, jedva sastavim dva dana u toku nedelje da mogu da odmorim. Radim najviše privatna veselja i to je moj teren. Zadovoljna sam, volim svoj posao i velika je medijska ekspanzija nakon pobede u "Nikad nije kasno“ - zaključila je pevačica.

(Alo)

BONUS GALERIJA: Slike sa venčanja - Mira Škorić i Vasilije Vasa Jeremić

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".