Maja Marinković sinoć se našla na stubu srama kada ju je Brendon napao zbog nove promene koju je zadrugarka napravila, i objavila na svoj Instagram profil.

Naime, Maja je odlučila da se ofarba u plavo i time upotpunila svoj izgled, tako da su svi povezali da sada izgleda identično kao njena suparnica Ana Korać. 

Foto: Instagram printskrin/ i.am.brendon

 

Brendon je na svom Instagram profilu okačio sliku Maje Marinković sa novom bojom kose, te ju je uvredio i nazvao psihopatom. Da stvar bude još dramatičnija, Brendon zna da je Majina slaba tačka Ana Korać, pa ju je okarakterisao kao originalnu verziju devojke, dok je Marinkovićevu uvrstao u duplikate. Povezao ih je u istu sliku i uporedio.

Foto: Instagram printskrin/ i.am.brendon

 

Ni Maja mu nije ostala dužna, pa je ubrzo nakon toga na svom Instagram storiju poslala poruku, Brendonu i svima koji misle da kopira Anu Korać.

Foto: Instagram printskrin/ i.am.brendon

 

- Ne mogu da shvatim da su ljudi toliko opterećeni tuđim životom. Ako vas toliko interesuje nisam se ofarbala u plavo, niti bih. Svi znaju koliko volim tamnu kosu, tako da, molim vas, ne smarajte me previše.

 Rat između Maje Marinković i Brendona nikako ne stišava, te nam ostaje da vidimo koja će biti Brendonova reakcija na Majin komentar.