Slavna manekenka i supruga fudbalskog reprezentativca Luke Jovića, Sofija Milošević nije ostala imuna na priču porodice Gaćeša, koja je dobila četvorke prirodnim putem.

Ona je obećala da će godinu dana svakog meseca slati 100.000 dinara porodici za decu. 

- Deca su za mene jako osetljiva tema, pogotovo otkako sam i sama postala majka. U najranijem uzrastu im je potrebno najviše ljubavi i pažnje, tako da me je jako potreslo kada sam u novinama pročitala da se njihovi roditelji bore sa obezbeđivanjem osnovnih sredstava.

Marija i Đorđe su divni mladi ljudi i jako su zahvalni na podršci, ili kako oni to kažu "vetrom u leđa", koji ću im sa zadovoljstvom pružiti narednih godinu dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Roditelji dece Marija i Đorđe su zahvalni Sofiji, a manekenka je sama naglasila da danas nije lako odgajati decu. 

- Teško je čak i kad imaš sve, a mogu tek da zamislim kako je kad još moraš da razmišljaš o tome da li ćeš ovog meseca biti u finansijskoj situaciji da im obezbediš sve što im je potrebno za život. Odrasla sam sa samohranom majkom koja je sama vodila računa o bratu i meni, a uz sve to i odlazila na posao.

Svesna sam kroz šta mnoge porodice prolaze, tako da me ovakve priče pogode i jednostavno nisam mogla da sedim skrštenih ruku.

(Informer)

BONUS GALERIJA: Ćerka Nede Ukraden - Jelena Bilbija Minović, lepa, uspešna, majka troje dece

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".