Bila je svojoj ćerki veliki oslonac tokom njene borbe za potomstvo.

Foto: Milena Anđela

 

- Kaja je imala veliku podršku svog muža i moju, naravno. Srećna sam što smo to prevazišli. Toliko ljudi nema decu, pa živi dobar i ispunjen život. Naravno, lepo je imati unuke koji nastavljaju tvoju porodičnu istoriju. Ja to neću imati, s Katarininom i moja životna priča za mene je velika nagrada. U mom ovozemaljskom trajanju ogleda sve što sam htela i umela.

Foto: V. Danilov

 

Svojoj ćerki, glumici Katarini Žutić kasno je priznala da je glumica.

Foto: Milena Anđela/TV Novosti

 

Petnaestak godina je Kaja igrala u pozorištu, na filmu i televiziji da bi joj Svetlana tek tada kazala da je sazrela, osvestila sebe kao glumicu i da može mirno i bez straha da je gleda.

- Najviše sam se radovala - priča Svetlana, kada je dobila Sterijinu nagradu, jedinu koju ja nikad nisam dobila. To je za mene, njenu majku, bilo posebno važno. Ako Bog hoće da te kazni i učini da se "najedeš" glume, onda odredi da ti i dete bude glumac. Svaku Kajinu mladalačku traumu na putu glumačkog sazrevanja ja sam dvostruko propatila. Trudila sam se da to pred njom prikrijem da je ne bih povredila i da joj u svakoj muci budem oslonac. Hvala bogu, to je prošlo. Više nemam tremu kad je gledam u pozorištu, na filmu ili televiziji.

Foto: TV Novosti

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".