Voditeljka Marija Egelja je vešću o svom venčanju mnoge iznenadila, a zatim su se pojavili natpisi kako je Marija u drugom stanju, međutim ona je ostala tajanstvena do kraja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Marija se vratila sa romantičnog putovanja po Majorci i otkrila kako se snalazi u braku, kao i šta se promenilo u njenom dosadašnjem životu.

- Posle više od mesec dana u braku mogu samo da kažem da je ovo najbolji period mog života. Brak je divna stvar, naravno, ako je satkana od obostrane, iskrene i prave ljubavi. Ovolika količina sreće je nešto što ulepšava, a čini mi se i produžava život. Oboje želimo veliku porodicu - započela je voditeljka.

Marija se osvrnula i na današnje ideale lepote, ali i na avanture koje joj je doneo posao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

- Nije nužno da voditeljke prognoze budu prelepe, ali hvala na komplimentu. Harizma je uvek nešto što ističem kao bitnije od lepote, ona unutrašnja energija koju gledaoci osete preko ekrana, nju je važnije imati. Naravno da se trudim da budem vedra i kada dan to nije, jer šta bi bilo kada bih tužna najavljivala kišu i mraz, još više bih namračila i naoblačila. Poenta je biti pozitivan i radovati se svemu, pa sam ja tako kroz ovaj posao zavolela čari svakog godišnjeg doba, iako mi je leto zauvek omiljeno. Snimala sam prognozu na dasci za surfovanje, na klizaljkama, dok sam letela iz aviona s padobranom, tako da su pripreme ozbiljne kada na drugačiji način predstavljate prognozu - rekla je ona za "Kurir".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Egelja je za kraj rekla kako je protivnik estetske hirurgije u smislu preterivanja i da će ona ostati prirodna do kraja, ma šta da se desi.

- Razumem kada se neko malo ulepša ako je nezadovoljan, a ne razumem preterivanje i vulgarnost. Ako neko ima ili smatra da ima neku fizičku falinku i želi to da sredi - okej. Ali danas se zaista nameću neki trendovi preterivanja, što je meni, iskreno, nakaradno. Nikad ne bih bila pripadnik toga, makar ostala poslednja prirodna žena. Mada, svako neka radi kako misli da je za njega najbolje - izjavila je Marija.

BONUS VIDEO:

OPUSTILE SE: Ludi letnji ples Slobode Mićalović i Nele Mihajlović

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".