KAKO "Novosti" saznaju, ubica Vuk Borilović nije imao kriminalnu prošlost, a bio je zaposlen kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen i imao je troje dece. Bio je stravstveni lovac.

U krvavi pir krenuo je naoružan lovačkim karabinom i opasan sa dva reda redenika. Kao što smo odmah izvestili, Borilovića je u još krvavijem naumu sprečio Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, koji ga je likvidirao hicima iz vatrenog oružja, a nakon, kako je kazala teškog uviđaja koji je imala, to je potvrdila i dežurna tužiteljka Andrijana Nastić i kazala da taj čovek za sada nije uhapšen i da još uvek nije jasno kako će sve biti kvalifikovano...

Prema rečima ministra policije Crne Gore Filipa Adžića, rođenog Cetinjanina na Cetinju ništa nije nagoveštavalo da bi Borilović mogao počiniti bilo šta slično zločinu koji je počinio u petak oko 16 sati u svojoj kući a potom na ulici pred Vladinim domom.

 

 

Kako se saznaje, Borilović je neko vreme bio povučen, a nedavno je imao i sukob sa jednim sugrađaninom.

Crni bilans ovog masakra mogao bi biti još crnji jer su u Kliničkom centru Crne Gore životno ugrožene tri osobe, žrtve pucnjave, koje su operisane i lekari se bore za njihove živote. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".