- Još jedna vest koja mi je slomila srce... Upravo sam saznao da Irvin Vinkler, taj jadni 94-godišnji producent i njegova idiotska lešinarska deca, Čarls i Dejvid, opet glođu tog divnog lika kojeg sam stvorio, a da mi nisu ništa rekli - započeo je svoju objavu.

- Izvinjavam se fanovima, nikad nisam hteo da ovi paraziti iskorišćavaju likove iz Rokija. I da, nekad sam imao veliko poštovanje prema Dolfu, ali mi nikad nije rekao da iza mojih leđa radi na liku kojeg sam stvorio za njega. Pravi prijatelji su vredniji od zlata - zaključio je Stalone.

Foto: Profimedia

 

Irvin Vinkler i Robert Čartof potpisani su kao producenti prvih pet nastavaka iz serijala "Roki", dok je u filmu Roki Balboa iz 2006. Irvin na taj popis dodao i svoje sinove Dejvida i Čarlsa. Stalone je taj film napisao, režirao ga i u njemu glumio. Osim toga, Stalone je, uz pomenutu četvoricu, koproducent svih filmova o Apolou Kridu.

Posle uspeha filma "Roki 2" Stalone je rekao da želi deo autorskih prava jer je "izmislio Rokija", ali ta prava nikad nije dobio. Iz tog razloga je sredinom jula na Instagramu napao Vinklera, ali je taj post kasnije obrisao. Objavio je njegov "laskavi portret" i napisao da bi bilo fer da mu se vrati "ono što je ostalo od prava" pre nego što on to prenese samo na svoju decu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".