Najbolji srpski teniser Novak Đoković, posle osvajanja Vimbldona, odlučio je da napuni baterije na crnogorskom primorju, a čini se da je zasluženom odmoru došao kraj. 

Đoković je poznat kao veliki šoumen i neko ko uvek želi da se oproba u novim stvarima. Tako smo nedavno imali priliku da ga gledamo kako u Crnoj Gori isprobava foil surfing, nakon čega su ga mnogi uporedili sa legendarnim agentom 007.

 

 

Pored toga, novak je primećen kako vozi kajak, skuter, ali i kako gura automobil. 

 

 

Nakon svih ovih dogodovština, Nole je odlučio i da se oproba i u borilačkoj veštini. Tako je on na društvenim mrežama postavio video na kom se vidi kako vežba brazilsku kapoeru sa instruktorom. 

Ono što je izazvalo veliko interesovanje javnosti, pored Novaka koji vežba, je i komentar njegovog protivnika, i od skoro velikog prijatelja Nika Kirjosa. 

Foto: Tanjug/AP

 

Australijski teniser našalio se sa činjenicom da nijednom nije osvojio grend slem i nasmejao korisnike društvenih mreža.

-  Ako mi kažeš da je to ono što je potrebno da se osvoji Slem (grend slem), onda sam u problemu... - napisao je Kirjos. 

NJegov komentar bio je interesantan mnogima i za kratko vreme dobio je skoro hiljadu sviđanja. 

Foto: Instagram printskrin/đokernole

 

Na ovaj način, Kirjos još jednom pokazuje da su nesuglasice između njega i Novaka davna prošlost. 

Podsetimo, Australijanac je jedan od retkih tenisera koji su javno podržali Đokovića tokom problema koje je Srbin imao sa vlastima u toj zemlji tokom Australijan opena.

BONUS GALERIJA: Novak Đoković kroz karijeru - od 2003. godine pa do danas

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".