A zatim je na imanju njenog bivšeg supruga Donalda Trampa u NJu DŽerziju upriličen prijem u njenu čast, na tom mestu su i položeni posmrtni ostaci.

Ivana Tramp počiva na imanju Donalda Trampa gde se nalazi njegov golf klub "Bedminster" u NJu DŽerziju. Kovčeg je spušten u zemlju „nedaleko od glavne klupske kuće” juče popodne, rekao je za „NJujork post” izvor koji je prisustvovao sahrani, dodavši da je telo položeno  u „privatnom travnatom području”.

Foto: Profimedia

 

Na sahrani su govore održali Ivanka, Erik i Donald Junior Tramp, deca koju je Ivana Tramp dobila u braku sa nekadašnjim predsednikom Amerike, dok je američki milijarder prisutnima na sahrani rekao da je ona bila "neverovatna žena, izuzetno jaka i da je vladala prostorijom".

Ivanino nasleđe je sada zauvek obeleženo u golf klubu u NJu DŽersiju „veoma diskretnim komadom granita na kojem je ugravirano njeno ime".

Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Ivana Tramp preminula je 14.jula u svojoj kući u NJujorku, nakon što je pala ni stepenice pri čemu je zadobila povrede opasne po život. Umrla je u 73. godini. Crkva u kojoj je održana misa nalazi se nedaleko od njenog doma gde je živela 26 godina.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".