Ovaj put Jelisaveta Orašanin je objavila fotografiju na svom Instagram nalogu sa odmora. Na slici se vidi kako uživa sa prijateljicama, a ono što nikome nije promaklo jeste glumičino izvajano telo u bikiniju.

 

 

Jelisaveta je trenutno na odmoru sa svojim suprugom Milošem Teodosićem, a par uživa sa svojim prijateljima, ali ovoga puta bez dece.

 

 

Otkako su došli na svet sin i ćerka Jelisavete Orašanin potpuno su okupirali živote glumice i njenog supruga, slavnog košarkaša Miloša Teodosića. Petra i Bogdan prioritet su bračnom paru, koji zbog mezimaca često zapostavlja sopstvene želje. Jedna od stvari kojima, navodno, oni ne uspevaju u potpunosti da se posvete otkako su postali roditelji, i u tome nisu jedinstveni, jeste njihov odnos. Sada su, međutim, odlučili to da promene.

Dramska umetnica i sportista pre izvesnog vremena doneli su odluku da po prvi put decu ostave na čuvanje roditeljima i dadilji i otputuju na romantičnu destinaciju sami. Pomenute planove oni su nedavno i ostvarili, a društvo na letovanju prave im i prijatelji, takođe bračni parovi.

BONUS VIDEO:

Milica Todorović pokazala zanosnu figuru u bikiniju

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".