Ivan LJuba bio je pobednik  2006. godine u prvom rijaliti šou u Srbiji " Veliki brat". Ovaj rijaliti učesnik važi za vrlo kulturnog, staloženog i popvučenog momka koji osim što je obožavao klavir, osvojio crca ljudi u celoj Srbiji. 

Tada  je osvojio 100.000 evra, a za medije je dao samo nekoliko intervjua i učestvovao je u domaćem poznatom kvizu. Potom je imao koncert sa Beogradskom filharmonijom, a onda je se povukao iz javnog života.

 

 

Ivan je odlučio da se preda prvoj velikoj ljubavi, a to je muzika. Uspešan je profesor klavira i pijanista. Sarađivao je sa operskom pevacicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici.

Najviše ga raduje rad sa decom. Veliki gubitak je doživeo na prvoj godini studija: 

- Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest, četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa Vi.

I dodaje da mu to uopšte ne smeta.

-Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: “Ej, Ivane!” . Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne – izjavio je Ivan.  

(Stil)

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".