Naime, ona uveliko radi na otvaranju TV kanala, koji će se zvati "Seka kids".

Seka neće odustati od muzičke karijere, ali kaže da će se najviše posvetiti programu za mališane.

- Danas deca svašta mogu da gledaju u crtaćima! Shvatila sam da ima malo zdravog, dobrog i zanimljivog dečjeg programa. Poželela sam da mališani gledaju emisije u kojima nema ništa negativno. Zato sam otpevala kompletan dečji album i otvorila Jutjub kanal. Vidim da se to što sam uradila baš dopalo slušaocima i gledaocima i nastaviću time da se bavim. Nadam se da će Jutjub kanal "Seka kids" ozbiljno da zaživi i da ćemo moći da ga pretvorimo u televizijski kanal - kaže Aleksićeva.

Ona je majka dvojice dečaka, Jakova i Jovana, tvrdi da će njen televizijski program biti veoma bogat.

Foto: Instagram printskrin/ seka_aleksic/

 

- Kad god imam slobodnog vremena, bavim se tim projektom. Volela bih da imam edukativne programe za decu. Svašta imam u planu, ali polako, nikud ne žurim - kaže Seka.

Folkerka kaže da je programom za najmlađe počela da se bavi iz ljubavi, a ne zbog novca.

- Ne razmišljam o tom kanalu kao o novom biznisu. To radim iz ljubavi! "Seka kids" je poklon mojim sinovima Jakovu i Jovanu i ostaloj deci koja me vole i čiji roditelji prate moj rad. Uostalom, ja imam neke svoje biznise koji nisu vezani samo za pevanje. Ali, smatram da ne treba da idem ulicom i pričam da li imam neke firme, to je van svake pameti. Na kraju krajeva, nekulturno je nekoga pitati o zaradi. "Seka kids" je zamišljen da bude u korist dece. Tako se ophodim prema njemu, ne razmišljam o zaradi - završava priču pevačica, koja će na svom TV kanalu pozajmljivati glas nekim animiranim junacima, što joj neće biti nepoznanica. Seka je, naime, još 2013. godine pozajmila glas liku Veksi u animiranom filmu "Štrumpfovi 2".

(ALO)