Sin folkera Ace Lukasa, Lazar Vuksanović i njegova supruga Ana uskoro će postati roditelji, a par je otkrio i da čekaju dečaka.

Lazar i Ana su bušenjem balona otkrili pol bebe, a folker, koji je najavio snimanje filma i serije u kojem će prikazati delove svog života, je otkrio da je presrećan i prokomentarisao ime unuka.

Foto: printskrin instagram vuk.lazar

 

 

-Radujem se, kako da se ne radujem. Saznao sam ubrzo kad i oni, ali nisam bio tamo kada su sa tim balonima radili da saznaju kog je pola beba, rekao je Lukas.

Kako su Lazar i Ana napisali na društvenim mrežama, nasledniku će izgleda dati ime Vuksan, a Lukas je prokomentarisao da li je to zapravo ime koje će nositi njegov unuk.

Foto: Katarina Mihajlović/Ata images

 

-Ne znam stvarno, to će oni da odluče, oni su roditelji, ja se u to ne mešam. Ja kad sam bio roditelj, pitao sam se, sada je na njih red, istakao je pevač i dodao da će razmaziti unuka i da jedva čeka da postane opet deda.

Lazar i Ana su se venčali 6. marta ove godine, a pevač je tim povodom napravio veliko slavlje. Inače, ovo nije prvo unuče koje će folker dobiti, s obzirom na to da već ima unuku Minju, koju mu je podarila ćerka Miljana

(24 sedam)

BONUS GALERIJA: Svadba Đanijevog sina Miloša

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".