Nakon šokantnih optužbi ožalošćenog oca na voditeljkin račun, posle smrti Vidoja Ristovića, oglasila se Nikolina na svom Instagram profilu.

Foto: Instagram printskrin/nikolina_pisek

 

- U Francuskoj pre sklapanja braka, odeš javnom beležniku da ti objasni zakone. Prenosim ono što mi je objašnjeno a sve pod pretpostavkom da je suprug imućan a supruga nije. Imućnog suprižniku je pamentije da podeli imovinu a evo i zašto. Prema rečima gospodina beležnika, francuski sud je uglavnom na stani žene, majke, čak i u slučaju ugovora koji štiti suprugovu imovinu. Takav ugovor štiti imovinu bogatijeg, ima prednost za bogatog supruga u slučaju razvoda. A za suprugu samo u slučaju smrti/razvoda. Ako se ispostavi da je imućni suprug zapravo imao dugove, deli se i dugovi u istom omeru u kojem bi se i drugoj situaciji delilo bogatstvo. Pa se u praksi dešava da bivši supružnici koji su potpisali takav predbračni ugovor završe na sudu jer se supruga žali. A navodno u većini slučajeva sud presudi u njenu korist, Poneklad čak do takvih iznosa da se imućnom suprugu više isplatilo da ne potpisuje nikakakv predbralni ugovor. Sud štiti partner koji je odustao od karijere u korist porodice jer je suprug to možda i zahtevao od supruge. Možda su se tako dogovoril. Kako bilo, sud procenjuje koliko je to novca potrebno isplatiti kako bi žena i deca mogli zadržati isti standard. Ovo je iz francuske prakse a sad... - piše u objavi koju je podelila Nikolina.

Antonio Foto: Ahel/ATAImages, Peter Milošević

 

Pišekova je zatim posle nove izjave Miše Grofa da je njegov sin sve zapisivao u svoje dnevnike, da ima mnogo podataka koje bi Nikolinu odveli čak i u zatvor, na Instagramu uz emotikon koji plače od smeha, poručila: "I zatvor bi bio raj naspram ovoga", uz hašteg samodokaži.

Foto: Instagram printskrin/nikolina_pisek

 

Podsetimo, Ristović je u razgovoru sa medije izneo šokantne optužbe na račun Nikoline.

- Nikolina je ubila mog sina! Ona je izvolevala kuće, putovanja, bazene, lokale, firme... Trošila je nenormalne količine novca. Vidoje je školovao njenu ćerku iz prvog braka u Londonu i financirao joj švalere. Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, biće uhapšena - rekao je Ristović.

BONUS GALERIJA: Porodične slike iz doma advokata Tome File

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".