Jelena Karleuša važi za jaku ženu, koja probleme ponosno nosi na svojim plećima i retko tražeći pomoć voljenih.

Mada ima puno razloga za tugu, na licu pevačice ne mogu se videti očajanje i bol. Uvek kroz život ide dostojanstvena i nasmejana, ipak postoji nešto što je obećala da uprkos vremenu neće zaboraviti niti oprostiti.

Foto: ATA images

 

 

Nakon koncerta održanom na "Ušću" Jelena je doživela pravu dramu. Pričalo se i pisalo da je pevala malom broju ljudi, da je sve bilo prazno, da su se karte poklanjale, a tim brojnim spekulacijama ona je odgovorila video snimkom, koji je priložila kao dokaz.

Uprkos tome, napadi i tuga Jelene Karleuše nisu prestajali. Sve što se dešavalo uticalo je na njeno zdravlje, a o čemu je tačno bilo reč, govorila je ona ranije za "Story".

- U dve godine, izgubila sam dve bebe zbog stresa. Sva ta količina bezumne mržnje i zla, zavisti i pakosti, udarila je tamo gde sam bila najslabija. Meni je Srbija ubila dva nedužna bića i ja joj to nikad neću oprostiti. Ko bi normalan oprostio? Pre nekoliko nedelja imala sam, nadam se, poslednju operaciju, o kojoj nema potrebe da govorim. Sada sam dobro. Mada ja na slikama i snimcima uvek izgledam dobro, zar ne? To je zato što sam prvenstveno profesionalac, a zatim i veoma ponosna kao čovek. Pevam i igram kad me boli, kad sam bolesna i kad ne mogu – moram. Zbog vas, jer vas volim i poštujem to što zbog mene dolazite na moje nastupe i platite kartu - izjavila je pre par godina Karleuša, koju ni tuga za majkom nije zaobišla.

Foto: ATA images

 

 

Divna Karleuša, nakon duge i teške bolesti preminula je u martu 2019. godine, što je za pevačicu bio takođe veliki udarac. Utehu je ona tada pronašla u suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću i ćerkama Atini i Niki.

BONUS GALERIJA: Stare slike Jelene Karleuše - da li biste je prepoznali u ovim izdanjima?

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".