Mlada pevačica je na srpskom jeziku pozdravila domaću publiku i zahvalila se što ih vidi u tolikom broju. 

- Dobro veče, Beograd. Kako ste? - posle toga se obratila na englenskom i uzvikivala "hvala lupo". Tek pred završetak koncerta je shvatila da je pogrešila, pa je ispravila grešku. 

- Tako mi je drago i divno što sam večeras ovde. Kod vas imam porodicu, moje rođake - rekla je pevačica i onda krenula na sa koncertom.

Umetnica je sa  tročlanim bendom i  pet instrumenata (klavir, kontrabas, klavijature, violončelo, bubanj), sprovela ljubitelje francuske muzike kroz njen rad i karijeru koja je počela 2015. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Pravi (@babpravi)

 

Trenutak koji je raznežio publiku bio je kada se na sceni pojavio njen deda Srbin, kome je posvetila poznatu pesmu identičnog naziva "Deda". Kada je završila pesmu, u suzama ga je dočekala iz prvih redova i dugo ga grlila. 

- Bilo je nedoumica da li da se pojavim na sceni ili ne, i onda su mi rekli ako hoću da dođem, onda moram da budem kratak - nasmejao je Barbarin deda publiku i dobio aplauz.

- Moja unuka često peva ovu pesmu "Deda", jer se možda boji da ću da zaboravim da joj pružim ruku. Zato me stalno podseća i doziva me "Deda, deda" - publiku je ovaj govor još više raznežio. 

Kada je deda završio obraćanje, Barbara je otpevala  pesmu "Tamo daleko", koju je njen deda upravo tražio da otpeva, Pevala je i publika. Tim gestom je načinila još jedan emotivan trenutak na koncertu. 

(Najžena)

BONUIS VIDEO: 

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".