Luis je bio aktivan od 1970.godine, a među prvima na našoj sceni kombinovao je džez sa srpskim folklorom. 

 Prvi album je objavio pod imenom ''Ne kuni me, ne ruži me majko'' 1980.godine. Album je vrlo brzo rasprodat u Jugoslaviji, a Luisova slava je tek počinjala. 

Pevač je zajedno sa bendom "Flamingosi", čiji je član bio i glumac Marinko Madžgalj, pobedio na Beoviziji 2006. godine sa pesmom "Ludi letnji ples".

LJubiša iza sebe ima dva braka, i šestoro dece od kojih su sin Marko i ćerka Maja rođeni talenti za muziku. 

Maja se 2014. godine takmičila u šou programu ''X-faktor'' u kojem je pokazala svoje glasovne sposobnosti.

Luisova ćerka je rođena u Nemačkoj, u Minhenu i tamo je živela do 2001. Po zanimanju je frizerka, a zatim je jedno vreme radila kao konobarica. Bila je i menadžer jednog kluba u Nemačkoj. Maja je imala svoj bend sa drugaricom Ivanom, a sa bratom Markom pevala je i u bendu "Marakuja". Posle očeve smrti je ostala u drugom stanju i na svet donela ćerku Tatjanu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Louis (@marko.louis25)

 

Marko Stojanović osim talenta za muziku od oca je nasledio i nadimak Luis. Marko Luis je perspektivan muzičar, koji je posle brojnih nastupa u raznim beogradskim bendovima odlučio da započne solo karijeru.

Marko se na srpskoj muzičkoj sceni izdvojio upečatljivim muzičkim stilom. Izdao je prvi samostalni album "Shine on me", u kome je kombinovao elemente soula, r’n’b, popa, kao i neke elemente balkanske i orijentalne kulture.

(Najžena) 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".