Svi koji prate Zadrugu sa nestrpljenjem su iščekivali da vide izraz na Stefanovom licu kada bude gledao svoje klipove, a zadrugari su imali veoma zanimljive analize ovih dešavanja.

- Moje svađe su bile iskrene, nije bilo ni slično, on se malo provaljuje, ne bih sebe upoređivao sa njim. NJegov odnos sa Mijom je potpuna budalaština, obostrana gluma, obostranio su foliranti - prokomentarisao je Mensur. 

- Ovaj odnos podseća na odnos Zerine i mene, mislim da je ovo veoma ozbiljan odnos, iako se mnogi smeju i sprdaju, ovo nije naivno. Ne treba napadati Stefana, gledali su mene kao Stefana, bojkotovali su me, vređali, nipodaštavili. Dečko se stvarno zaljubio, a mislim da mu Mia i daje povoda na neki način. Ako nećeš da budeš sa nekim, taj neko te ne interesuje, on prilazi i ljubi je, ona se ne pomera - govorio je Čolak.

Irma je takođe iskoristila priliku da ovo prokomentariše:

- Evidentno je da je Stefan zaljubljen, videla sam ga kad sam plač, konfuzan je postao, jer ne zna šta da radi. Mia koristi onu situaciju koja se njoj desila, Bože me sačuvaj, pravi ga psihopatom. Ona se zaljubila u njega, ali neće da izgubi prijatelje.

- Irma, molim te, nemoj! - rekla je Mia.

- On joj ne da da se skloni, ide za njom kao Pablo za Stanijom - dodao je Dejan.

Na kraju je ipak najbitnija Stefanova reakcija na ove klipove, a on je rekao:

- Jako mi je žao što me moji vide u ovakvom stanju, Mia nema emocija, mislim da nikad nije imala, samo se igra sa mnom... 

Kakav će ishod ove situacije biti, pogledajte klipove pa procenite sami i naravno, napišite nam u komentare! 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".