Kao što se vidi na kameri, zastrašujući snimak iz NJujorka kruži društvenim mrežama. Na njemu se vidi trenutak kada nepoznati muškarac, iz čista mira, nasilno baca ženu sa perona na šine.

Kako stvari stoje, snimak je juče objavila njujorška policija (NIPD) nakon napada na ženu (52) na stanici DŽekson Aveniji u NJujorku oko 16.45 časova.

Nepoznati čovek, koji nosi belu majicu bez rukava, bejzbol kapu i crveni ranac, zgrabio je žrtvu sa leđa i gurnuo je na šine u podzemnoj železnici. Žena se prvo srušila na zemlju, a onda se prevrnula preko ivice platforme pravo na šine.

Foto: jutube printskrin/CBS New York

 

Takođe, na snimku se vide se šokirani putnici koji su skočili kako bi pomogli nesrećnoj ženi. Portparol Metropolitan transportne uprave (MTA) je rekao da su joj prolaznici pomogli da se popne sa šina na platformu. Na sreĆu, nijedan voz metroa se nije približavao stanici DŽekson Avenija kada se dogodio napad.

Policija je saopštila da je žena u stabilnom stanju nakon napada. Zadobila je posekotine po glavi i ruci i prebačena je u obližnju bolnicu Linkoln.

Snimak je uznemirujući:

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".