Posle 10 godina borbe, Sanja je izjavila da je srećna žena, ali da je nesrećna jer je neostvarena kao majka. 

Sanja je prethodne dve godine bila sprečena da zbog korona virusa nastavi sa pokušajima, ali je čim je situacija postala povoljna nastavila sa hormonskim terapijama. Pre toga je uradila sve neophodne analize. 

- Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od Boga i prirode ja sam tu i odustati neću. Suprug i ja smo pokušavali više puta, nije uspelo. U današnje vreme brzo se živi, čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe kući iz bolnice nego odmah mora da ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze - priča pevačica i otkriva šta joj najteže pada.

Foto: Printskrin/Facebook/Loli Sanja Maletić

 

Obim posla i obaveze, izazvale su bolest štitne žlezde, Hašimoto.  

- Dobila sam bolest štitne žlezde, a uz to i gratis Hašimoto koja je popričično teška autistična bolest. Gospodin Japanac i ja pričamo. Kada imam obaveza, onda se ujutru dogovorimo o svemu. Bitno je da psihološki sebe namestiš i diriguješ ti, odnosno opet sam ja gospodar. Koliko god to bila teška bolest, ima nade. Postoji jedan lep tekst "Ja se zovem Hašimoto" i možete da vidite sa čime se sve susreću ljudi iz vaše okoline. Kad to budete pročitali svi će te znati kako da se ophodite prema ljudima.- započela je pevačica. 

Hašimoto tireoiditis je oboljenje u kom dolazi do smanjenog nivoa proizvodnje hormona  T3 i T4 štitne žlezde. Usled smanjenja imunog sistema dolazi do upale štitne žlezde jer tako smanjeni nivo imunog sistema razvija antitela koja napadaju ćelije štitne žlezde.

- Problem je što ne možeš da objašnjavaš ljudima potanko. Ali, kad dođeš na primer na emisiju da ispoštuješ, a prethodni dan si imao neuspeh u bolnici, teško je smejati se, a iza sebe imaš neuspelu borbu. Problem je što nemaš vremena da preboliš i ožališ. Sve u svemu, cilj te drži pozitivnim. To je najlepši mogući cilj koji čovek može sebi da postavi. Moraš da budeš dobar, nasmejan, smiren, nežan i tih. Ti onda ideš, ne razmišljaš o stvarima koji su na margini i samo gaziš - bila jke iskrena Sanja. 

(Nova) 

BONUS VIDEO: 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".