Ako volite često da flertujete i dobri ste u tome, možete pripadati jednom od sledećih znakova, koji su majstori u igri zavođenja.

BLIZANCI

Društveni leptir zodijaka je morao biti prvi na ovoj listi. Kao Blizanci, lako se prilagođavate situacijama i šarmirate svojim temperamentom. Duhoviti i društveni, nećete koketirati bez razlike sa svima, već ćete se fokusirati na osobu koja je privukla vaše interesovanje. Vaš poseban humor takođe igra ulogu u ovome. Koristite odgovarajuće trikove i poteze, birate svoju "žrtvu" i očaravate.

VAGA

Zahvaljujući Veneri koja je vaša planeta, Vage vole flert i predigru. Poznati ste po svojoj potrebi za ravnotežom, ali i po sposobnosti da sve učinite romantičnim. Šarmantna i atraktivna, Vaga flertuje stalno i to rade na toliko prirodan način, tako da ponekad to ni ne shvataju.

Foto: Profimedia

 

 

RIBE

Lako pronalazite magiju u svemu, zbog čega drugi žele da budu pored vas i direktno utiču na vašu sposobnost flertovanja. Izgledate stidljivo, ali flertujete vrlo vešto. Kada se odlučite, vaše reči i postupci ne ostavljaju prostora drugom da se odupre.

LAV

Volite da je pažnja usmerena na vas. Intenzivno flertujete, usuđujete se i znate kako da naterate druge da obrate pažnju na vas. Velikodušni ste i znate kako da učinite da se druga osoba oseća prijatno s vama. Tražićete najoriginalniji napad i "napašćete". Vaše šale i maniri magnetizovaće vaš "plen", dok će ga vaša inteligencija "zarobiti".

ŠKORPIJA

Kao i kod Blizanaca, prisustvo Škorpije na ovoj listi nije iznenađujuće. Flertujete intenzivno, na misteriozan i seksi način. Krećete sa puno samopouzdanja i želite da se dobro upoznate. Zadržaćete interes druge osobe svojim dubokim i zanimljivim pitanjima.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".