U vezi sa tim, krajem maja stiže mlad Mesec u Blizancima, te sa ovom astrološkom pojavom se zatvara portal pomračenja, koji će doneti mnogo brzih i velikih promena.

Ako su vam se u prethodnom periodu desile neke neočekivane stvari koje vas baš i nisu iznenadile, onda je vreme da se prepustite energiji mladog Meseca koji će vam preokrenuti sve u životu na bolje:

Pošto je ovo prvi mlad Mesec posle pomračenja donosi svežinu i svežu energiju koja će uspeti da vas podstakne i motiviše, te ćete moći da se snađete sa svim promenama koje vam se budu dešavale.

Iako dolazi ova energija, ipak budite malo strpljivi jer će se osećati još uvek uticaj retrogradnog Merkura, koji kao vladar Blizanaca će imati uticaja za vreme mladog Meseca.

Foto: Profimedia

 

 

Ono šta je najbitnije jeste da se za vreme vladavine mladog Meseca najviše bavite sobom i da sredite svoje misli. Potrebno je da se očistite od negativnih emocija i da se samo usresredite na pozitivne misli. Nije strašno i ako ne uspete da napravite korak napred, ništa nije strašno, jednostavno nastavite napred jer ćete uspeti da se izborite sa svim problemima.

Merkur ide 3. juna retrogradno i trebaće mu vreme i da se vrati na prethodnu snagu, ali vame će do tada sve da postane jasno i imaćete jasnu sliku života.

Ako poželite da se odmorite i da se potpuno prepustite radu na sebi i da uživate u životu, jednostavno uzmite ranac i idite u prirodu.

Morate obratiti pažnju i na sklad sa harmonijom duše i tela, jer je to jako bitno ukoliko želite da živite skladno. Ako želite da živite skladno, onda je vreme da obratite pažnju i na telo i na dušu. Najveći uticaj imaće na Blizance i Rakove.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".