Nakon tri decenije odlučila je da izađe u javnost i ispriča kako se upoznala i zavolela sa pevačem te zbog čega su, uprkos ogromnoj ljubavi, njih dvoje morali da se rastanu.

Foto: ATA images

 

 

Iako su o njihovoj strastvenoj vezi, koju su započeli 1984. godine na Miroslavljevoj turneji u Americi, svedočile i brojne poznate ličnosti, Ilić nije priznao Devina.

Nakon 14 godina Mirjaninih pokušaja da dokaže kako je pevač biološki otac njenog sina, pokrenut je sudski postupak između bivšeg ljubavnog para. Poslednje ročište održano je juče, 26. maja, na kome je, kako ona tvrdi, Ilić biološki otac njenog sina, Devina Antonovića.

Foto: ATA images

 

 

Mirjana Antonović već godinama živi u NJujorku. Ono što je zaintrigiralo mnoge jeste, da je u okolini njene kuće često svraćaju životinje iz obližnje šume. Sa jednom od njih je ostvarila i poseban odnos. U pitanju je srna, kojoj je nadenula ime Lili. 

Ona je dan pre saopštavanja vesti o navodnom okončanju sudskog spora na Fejsbuk profilu objavila post koji je raznežio mnoge njene prijatelje i pratioce.

Naime, srna Lili je ovoga puta sa sobom povela i svoju porodicu, te su se nastanili u okolini Mirjanine kuće, nadomak dvorišta.

 

- Moja srnica Lili dovela porodicu - pisalo je u objavi posta.

Komentari su se samo nizali: "Miro, to je čarobno što živite uz šumu i imate takvu protekciju da gledate tu lepotu. Predivno", "Koja ljepota od života!", "Tamo gde dolaze srne i laste žive najbolji ljudi. One ih osete i prepoznaju, a i ja sam prepoznala da je Mirjana veliki čovek i zato je volim". 

Sudeći po njenim tvrdnjama o rešenju sudskog spora sa Ilićem, Mirjanu napokon očekuju lepi i spokojni dani, a njena Lili sa porodicom kao da je bila vesnik tih dešavanja.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".