Iako su Anastasija i Nemanja bili u centru zbivanja, veliku pažnju privukao je njegov brat Dragi, a posebno se svideo Milici Todorović.

Pevačica i Dragi, koji se takođe bavi fudbalo, igrali su pripijeni, a Milica je nakon toga izjavila da je mlađi Gudelj dobar frajer:

Foto: ATA images

 

 

- Ja baš volim da đuskam, sad smo se Dragi i ja baš izigrali, on super igra. Znate koliko ja volim da duskam. Dragi je top frajer. Unutra je mnogo vruće - rekla je Milica, a na pitanje da li gori između nje i Gudelja, ona je s smehom odgovorila:

- Ma gori sve. Inače gori unutra, znate koliko je dobra atmosfera tamo, da ne možete da poverujete. Nemojte sada da me nagovarate na nešto. Ovde je tako lepo da nemam reči. Svi su opušteni i veseli- kazala je pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Todorovićka je prokomentarisala i Anastasijinog novog dečka Nemanju, te zaključila da je super kada devojka ima dečka:

- To je lepo, lepo je kad imaš dečka. Potrudila sam se da izgledam najlepše moguće. LJudi, nebitno je da li je sportista ili glumac (haha). Mora da ima jaču energiju od moje, zato nemam momka- zaključila je Milica.

Foto: ATA images

 

 

Kako je na rođendanu bilo mnogo pevača, osim Aleksandre Prijović, Vanje Mijatović, Joce Stefanovića, i mama Ceca se u jednom trenutku latila mikrofona. Kada je zapevala "Nagovori" i "Lepi grome moj", Nemanjina majka Olivera je bila oduševljena, pa je igrala sa sinovima, ćerkom i budućom snajkom. Ražnatovićkina pesma "39,2" omiljena je pesma Nemanjine majke, pa je Olivera pokazala koliko je opuštena i koliko dobro đuska. Nakon Cece, zapevao je i Saša Matić, ali ga je ubrzo prekinuo Veljko Ražnatović, koji se skinuo i zapevao Saletove stihove "dao bih joj srce svoje, neka ima srca dva", što je u svima probudilo posebnu emociju.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".