- Posle sedamnaest godina života u Dubaiju, vraćamo se u Srbiju. Vreme je- otkrila je glumica u razgovoru sa novinarima na setu serije u produkciji Telekoma Srbija i kuće "Monte Royal Pictures". Ona tumači Anđu, ženu koja nosi veliki teret.

- Lik Anđe je sad pošao malo uzbrdo, metaforički se penje uz stene i svoj komad muke deliće sa ljudima. Dopalo mi se što je moj lik dobio tegove koji joj usporavaju korak, a opet, ne isključuju momente kad iz čistog bića prerasta u nešto smešno.

Foto: Anđela Stevanović

 

 

- Postoji veliko uzbuđenje dok snimamo nastavak, na bazu koju smo postavili u prvoj sezoni, u drugoj su se menjale okolnosti, a sad se otvaraju i dublje stvari. Gledala sam seriju nekoliko puta, uživam u onome što je dobro, a volim i da gledam kolege.

U trećoj sezoni pojavljuje se i Jelisaveta Seka Sablić, a snimanje je bilo prilike da Vesna samo nastavi druženje sa koleginicom, s obzirom na to da od 2018. zajedno igraju u predstavi "Vrat do stakla" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

- Imala sam sreću da sa Sekom igram i ranije. Bila sam član JDP, a 18 godina nije me bilo na sceni. Vratila sam se na poziv Tamare Vučković, a Seka i "Vrat od stakla" su temelj, zid na koji ću da se naslonim.Takav je parnter, divan čovek, mudra i duhovita i igrati sa njom je divno.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".