Naime, Lazićeva tvrdi da je pevač od nje hteo da napravi ženu koja će biti samo domaćica i ništa više, pa je omalovažavao, govoreći da je svaki njen posao bezvredan i da pored njega nema potrebe da zarađuje i pravi karijeru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

- Željko i ja smo se davno rastali i s mojih strana više ne postoje nikakve emocije. Bila sam mlada kad sam s njim ušlau emotivni odnos. Sve je bilo idealno dok razlika u godinama nije počela da pravi problem. Nakon što su počeli problemi sa Sofijom, sa Sonjom, a ja sam ga savetovala  da se normalno ponaša. Sonja ga je tužila jer nije plaćao alimentaciju za dete, a posle je naš odnos polako krenuo da se ruši. On je postajao sve hladniji i sebičniji prema meni da bi na kraju svaku priliku koristio da me vređa.

- Od vatrene ljubavi koju smo imali, došli smo do hladnog odnosa. On je u narodu predstavljen kao paćenik, a da ga je Sonja ostavila zbog Lukasa ptpuno je netačno. Mogu da razumem što ga je Sonja ostavila, imala je sigurno svako pravo jer je i nju, kao i mene, tretirao kao roba. To nijedna žena neće da trpi, a meni je pričao da je ona ta koja je naporna, sebična i tako dalje. Trudila sam se da ništa ne dospe u novine jer sam znala koliko mu je na kraju bilo teško što sam ga ostavila - priča Katarina.

Foto: V. Danilov

 

 

Šašićeva bivša tvrdi da je rešila da se odseli iz pevačevog stana kada više nije mogla da podnese njegovo bahato ponašanje i činjenicu da joj život stagnira na svim poljima.

- Napustila sam Željka kada sam bila svesna toga da više ništa ne želi da uradi za mene. Ponašao se kao da se ceo svet vrti oko njega, svako veče nam je bila puna kuća ljudi. Dolazilo mu je društvo, pijančili su do jutra, od buke i dreke nisam mogla da spavam i radim. Kada pričam o poslu, govorio je: "Šta ćeš ti da radiš, mi nemamo ništa od tvog posla", hteo je da budem kod kuće i da ništa ne radim. Hteo je da me ponizi u svakom trenutku. Malo je falilo da dignem ruku na sebe u trenutku kad sam bila najtužnija. Bila sam depresivna jer sam trpela torturu, o kojoj niko ništa nije znao. On je generalno kukavica, ali, kad su žene u pitanju, glumi da je jak. Da je neki otac, ostao bi uz ćerku Sofiju, povukao bi je sa sobom, borio bi se, ali je odustao. Nije se borio - rekla je Lazićeva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Lazic (@koko__lk)

 

Katarina tvrdi da je bila uz pevača u njegovim najtežim trenucima, kada je, uprkos tome što ju je tretirao kao roba, pokušala da sačuva vezu i otkrila da je Željko imao anksiozne napade svaki put pred javni nastup.

- Trpela sam njegove depresije, probleme sa anksioznošću, išla sam čak i na tezge da ga bodrim da mu bude lakše. Sve sam radila da budem dobra supruga, a on sve da me ponizi. Ne znam ni sama kako sam tako mlada uspela da istrpim sve s njim. Kad smo se rastali, nastavili smo da se čujemo, prijateljski smo pili kafe i verujem da ljudi treba da ostanu dobri i posle rastanka. Taj odnos me je gušio i na kraju sam se spasla - kaže Lazićeva.

Foto: V. Danilov

 

 

Na Katarininu ispovest njen bivši suprug je kao komentar za "Kurir" imao samo da doda:

- Nemam reči stvarno, možda je od ovog virusa - izjavio je Šašić.

(Stars)