Sofija na snimku pozira na plaži odevena u crni tanga bikini koji je istakao njene zanosne obline. Lepa glumica je zauzela vruće poze zavodljivo gledajući prema kameri.

Video prikazuje sve njene bujne atribute u krupnom planu, ali se snimatelj na kraju ipak fokusirao na njeno lice. Sofija je tada imala 27 godina, ali ona svojim novim fotografijama dokazuje da se skoro uopšte nije promenila i da su godine za nju samo broj.

- Pre 22 godine, Kolumbija - napisala je kratko Sofija u opisu objave, a oduševljeni fanovi nagradili su je brojnim lajkovima i komplimentima, pa su joj poručili da je bila i ostala prelepa.

"Predivna si", "Lepo izgledaš i tada i sada", "Bila si i ostala prelepa", "Tako si seksi", "Kakva žena!", komentarisali su.

Podsetimo, zvezda serije "Moderna porodica" često je govorila o tajni svoje figure, otkrivajući da se trudi da održava zdravu ishranu tokom sedmice, ali i da voli da se razmazi vikendom.

U razgovoru za SELF magazin priznala je: - Jedem puno voća i povrća i često kuvamo sveže meso. Počastim se sladoledom i dezertom, ali to radimo tokom vikenda. Trudim se da se kontrolišem tokom sedmice.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".