Prema nezvaničniom informacijama, Tijana M. stradala je kada se automobil u kom se nalazila sudario sa kolima koja su se kretala iz drugog pravca.

Foto: Printskrin/facebok

 

Vraćali se kući

- Tijana se sa suprugom vraćala iz Donjeg Milanovca kući, a sa njima u kolima je bilo i njeno dete. U jednom momentu ona je odvezala sigurnosni pojas kako bi detetu koje je sedelo na zadnjem sedištu dodala flašicu s mlekom. Međutim, tada je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u njihovu traku prešao drugi automobil i direktno se zakucao - priča izvor Kurira i nastavlja:

- Žena je snažno udarila i preminula na mestu, a navodno joj je od udarca zapravo pukao vrat. Ekipa Hitne pomoći,brzo je stigla na mesto nesreće, ali je mogla je samo da konstatuje smrt devojke koja je bila u šestom mesecu trudnoće - navodi sagovornik iz istrage.

Alko-test

Alko test dokazao da je vozač koji je udario u Tijanu i njenog muža bio pod dejstvom alkohola.

- Pukom srećom, njen suprug i dete su lakše povređeni. Policajci su pokušali da mu što bezbolnije saopšte da je ostao bez supruge i nerođenog deteta, pa su ga uveli u stanicu. Kada su mu rekli da Tijana nije izdržala, uhvatio se za glavu i počeo da jauče "Nema ih više, šta ću ja sada" - objašnjava izvor. 

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".