Borisa Stamenkovića, sada već poznati beogradskog stomatologa, publika je imala prilike da upozna kroz rijaliti program "Farma 5". Tada je bio student Stomatološkog fakulteta, a bavio se modelingom i manekenstvom.

Dok je učestvovao u ovom TV formatu, uplovio je u vezi sa pevačicom Katarinom Grujić. Ovaj ljubavi par je u tom momentu privlačio mnogo pažnje, mediji su stalno pisali o njima. Međutim, njihova veza je ubrzo okončana, a Boris se posle toga povukao iz javnosti. U međuvremenu je diplomirao i potpuno se posvetio poslu, danas drži svoju stomatološku ordinaciju.

 

Foto: Printskrin/Instagram/drstamenkovic

 

NJegov kontakt sa javnim poslom sada čine samo prijateljstva, koje je stekao dok je bio u tom svetu. Mnoge poznate ličnosti dolaze kod njega u ordinaciju, kako bi im ulepšao osmeh, i bezrezervno mu veruju.

I dalje mnogo brine o svom izgledu i veoma je zgodan, pa verovatno bi mnoge dame želele da se nađu u njegovom zagrljaju!

Foto: Printskrin/Instagram/drstamenkovic

 

Jedan je od najprivlačnijih neženja u našoj prestonici, ali, sudeći po njegovim objavama na Instagramu, srce mu je već "ukrala" jedna lepotica, koja pozira sa njim na slici iznad.

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".