Ćerka Snežane Savić rođena je 1980. godine i prilično je uspešna, o čemu svedoče brojne uloge u kojima se oporbala. Naime, publika je imala prilike da Anitu Lazić gleda u serijama "Zvezdara", "Seljaci" i "Sve za ljude".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

Anita je koračala majčinim stopama izvesno vreme, ali je ipak odlučila da se oproba u svetu novinarstva, te je jedno vreme radila kao voditeljka, što je i bilo logičan sled događaja, sudeći po tome da je završila Fakultet političkih nauka, odsek - novinarstvo.

Inače, Anita je jednom prilikom rekla kako joj ranije nije bilo prijatno što njena majka ima slobodnije scene na malim ekranima.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - rekla je tada ćerka Snežane Savić, ali i priznala da ju je to brzo prošlo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

Danas kada su obe zrele žene čvrsto se podržavaju na svakom koraku, ali Snežana je krajem prošle godine dala intervju za jedan medij u kojem je priznala da još uvek brine za svoju uveliko odraslu naslednicu.

- Ne volim kada vidim da pazari takozvano nužno zlo po prodavnicama. Bez uvrede svih tih ljudi koji to spremaju, ali mladi moraju da se hrane zdravo i da što više jedu domaću hranu. Anita često ume da mi kaže: ‘Bože, mama, nemoj da se opterećuješ, pa kupiću ovde nešto‘, ali mene je strah svih tih opasnosti koje vrebaju iz prikrajka, tih zasićenih masti i slično" - iskreno je rekla glumica.

(Stori)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".