Pre godinu dana, preminuo je vrhunski umetnik Sanja Ilić, u kome je Danica videla drugog oca i sa čijom smrću ni dan danas ne može da se pomiri.

 

 

Krstićevu danas često viđamo u ulozi žirija emisije "Nikad Nije Kasno", a upravo sa svojim preminulim šefom je prvi put gostovala u popularnom šou.

- Sedela sam sa njim u kafiću pokušavajući peti put da mu dam ostavku jer sam pokušavala da izađem iz benda, ali sam bila zaljubljena u sve kolege, druženje i koncept grupe, ali sam morala malo više da krenem da stavljam akcenat na svoju solo karijeru. NJega je tada zvao Žika, koga sam ja inače malo pre toga odbila rekavši da imam obaveze, i ja onako plačem na sred kafića kako moram da dam ostavku, a Sanja mi kaže da mora da se javi. Žika ga je pitao da dođe u žiri i za mene, i on mu rekao da ćemo doći zajedno - prisetila se ona tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Foto: Milena Anđela

 

 

Tako je počela njena ljubav prema ovoj emisiji, a Žika se danas uvek rado odazove na poziv.

- Svaki put se naslušam fantastičnih priča i jako me motiviše to kako oni i dalje imaju snage da se bore i da budu nasmejani i srećni i da dođu tu da pevaju - istakla je Danica.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".