- On još mora da ostane u bolnici zbog bolova i otežanog disanja, što je posledica preloma četiri rebra i nekoliko pršljenskih nastavaka. Potrebne su dalje pretrage i adekvatan medicinski nadzor - navodi izvor iz bolnice.

Foto: Tanjug

 

 

Podsetimo, LJajić je za Kurir govorio o saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izgubio jedan od njegovih najbližih saradnika i direktor JP Emisione tehnike i veze Branko Gogić (45). Lider SDSP-a istakao je kako se ne seća apsolutno ničeg.

- Sećam se samo tog trenutka kad smo ušli u auto, pričam s Brankom o tome kakvo je vreme... Sledeći trenutak kog se sećam je bolnica... ja ležim, oko mene lekari, sestre. Vidim nema Branka, i odmah pitam doktora: "Đe Branko?" On tu izbegne odgovor. Opet pitam sestru, ona poče nešto da vrda...Vidim ja odmah da nešto lažu, miriše na nešto loše... Najteže mi je zbog Branka - rekao je on.

On dodaje kako mu je doktor ukazao na mogući povratak sećanja, dodajući da sve zavisi od stepena zadobijene kontuzije.

Rasim LJajić je doživeo tešku saobraćajnu nesreću na auto-putu Beograd-Niš kod Ražnja u kojoj je poginuio Branko Gogić, upravljajući vozilom marke "škoda superb".

Foto: P. Mitić, J. Ćosin

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".