Kejdž je u vidno alkoholisanom stanju izbačen iz restorana "Lawrys Prime Rib", a incident se dogodio prošle nedelje. Glumac je uživao u viskiju i tekili nakon čega je postao ratoboran, a bio je odeven u pantalone sa leopard printom i natikače koje je pre nego što je bio izbačen iz restorana jedva navukao na noge.

- Bili smo u tom baru kad smo primetili tipa za kojega smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nikolas Kejdž. Bio je potpuno razvaljen i svađao se sa osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekile i viski. Vikao je na ljude i pokušavao da se potuče, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode. Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke pre nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući - ispričali su svedoci za britanski "The Sun".

Ovo nije prvi put da je glumac viđen pijan u javnosti, a 2019. snimljen je pijan takođe u Las Vegasu kada se prijavljivao za venčanje u sudnici. Tada se venčao četvrti put za Eriku Koike, a samo četiri dana nakon venčanja zatražio je poništenje braka. Tvrdio je da je bio pijan i da nije znao što radi. Ove godine ponovno se venčao u Las Vegasu sa 30 godina mlađom Erikom Šibatom.