Na samom početku razgovora Tina je govorila o porodičnoj vili koju navodno prodaju za 700.000 evra.


- Pa računali ste samo jednu kuću, ali i ova druga vredi još toliko. Istina je da smo Zvezdan i ja odlučili da prodamo oba objekta. Jedan je stambeni prostor sa dva lokala, a drugi je predviđen za motel. Zvezdan je hteo da otvori diskoteku, ali ja sam se protivila tom predlogu jer ne želim buku oko kuće - rekla je ona, pa otkrila gde će sada porodično da žive.

- Imamo dosta planova, o tom potom, volela bih za početak da se preselimo u neki izolovaniji deo, mirniji, okružen prirodom...

Pevačica je jednom prilikom rekla kako kažnjava Zvezdana kada nije dobar, a sada je otkrila da i dalje njihov brak funcioniše po ovom principu.


- Naravno. Zaključavam Zvezdana kada nije dobar i progutam ključ (smeh). Ja zaista ne znam da li postoji brak koji nema krize. Smatram da u svakom odnosu ima trzavica, ali ako postoji tolerancija i razumevanje, sve se može rešiti - kaže Tina, koja je progovorila i o ljubomori:

- Ja nikada ne pravim buku odmah, mudro sakupljam sve dokaze pa onda reagujem.

- Bilo je zabavnih situacija, na primer kada se Zvezdan dopisivao preko Fejsbuka, pa sam ja ušla i sve to istražila (smeh). Šalju mu devojke sve i svašta. Šalju i meni muškarci, ali ja to odmah blokiram - rekla je folkerka i nastavila:

- Zvezdan i ja smo preko dvadeset godina zajedno, od početka moje karijere, i zaista imamo poverenja jedno u drugo. Zato nam i ne treba mnogo da rešimo bilo kakav problem.


Pevačica je progovorila i o onome za čime žali.

- Jedina stvar koju nisam ostvarila u životu je da rodim dete Zvezdanu. Pokušavali smo godinama, ali nije nam se dalo. To je moja bolna tema i ne bih previše o tome, ali i pored toga, nas dvoje smo zajedno, volimo se i poštujemo jedno drugo, a sreća je što oboje imamo decu iz prethodnih brakova - rekla je pevačica, pa otkrila zašto je odlučila da izvadi silikone.


- Izvadila sam ih 2016. godine zbog zdravstvenih problema. Da mogu da vratim vreme, nikada ih ne bih ni stavljala, mladost - ludost. Sada se bez silikona osećam mnogo lepše - istakla je ona, pa progovorila o zdravstvenim problemima.

- Imam usporen rad štitne žlezde, takozvani Hašimoto. Mislim da se svaka druga osoba na planeti suočava s tim problemom. Nažalost, stres, tempo života, sve što nosi moj posao su me doveli do toga da moram da usporim. Svakog jutra uzimam terapiju, promenila sam ishranu i držim bolest pod kontrolom.

(Alo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".