Međutim, jedna njena veza posebno je intrigirala javnost. 2011. godine Anabela je bila sa Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem, sinom Olivere Nedeljković, rođene sestre Bogoljuba Karića. Pevačica je te godine tvrdila da je ''srećna kao nikada pre.''

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

 

Iako je sedam godina bio mlađi od nje, Anabela je ubeđena bila da je on ljubav njenog života.

- Moram priznati da sam mnogo zaljubljena i da uživam u vezi. Saša je pravi gospodin sa predivnim manirima. Lepo je vaspitan, nežan, pažljiv i zaštitnički nastrojen. O njemu mogu da kažem sve najlepše.

U jednom trenutku Aleksandar se vratio u Moskvu, nakon čega se spekulisalo o njihovom raskidu, a ona je tada samo jedno prokomentarisala.

Foto: Instagram printskrin

 

 

- Ne krivim one koji su objavili da smo raskinuli, već osobe koje to plasiraju, jer ih neistine o meni čine srećnim. Ako im je zaista lepše zbog toga, puštam ih neka pričaju. Nemam vremena da se time bavim.

Mnogi su mislili da će vezu krunisati brakom Anabela i Aleksandar rastali su se krajem 2011. godine. Nakon toga se pisalo o vezi Nedeljkovića i nekadašnje manekenke Sandre Obradović, a Anabela se udala 2012. godine za Andreja Atijasa.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".