U njegovoj zvaničnoj biografiji navodi se da je rođen 4. januara 1960. godine u Banatskom Velikom Selu. Osnovnu školu i gimnaziju završio je u Zrenjaninu, a na Fakultetu dramskih umetnosti bio je u čuvenoj klasi sa Sonjom Savić, Žarkom Lauševićem, Zoranom Cvijanovićem...

Foto: N. Fifić

 

 

Ipak, nije tajna da je skoro trideset godina u skladnom braku, kao i da ima ćerku i sina.

Neko je svojevremeno duhovito primetio da se Branimir Brstina pridržava načela iz naslova prvog filma koji je snimio, "Živeti kao sav normalan svet". I zaista je tako. Nije poznato kako izgleda njegova supruga, a zajedno smo ih videli samo jednom, na paparaco-fotografijama nastalim na plaži u Budvi.

Proslavljeni glumac u javnosti se samo jednom pojavio sa ćerkom, koja je izrasla u lepu devojku, ali i njeno ime i profesija do danas su tajna.

Široj javnosti najpoznatiji je najmlađi član porodice Brstina Đuro, koji je rešio da krene očevim stopama - i po izboru fakulteta, ali i po tome što vešto izbegava "sedmu silu".

Foto: ATA images

 

 

Mladog glumca, koji se ranije bavio košarkom, gledaoci su upoznali u seriji "Žigosani u reketu", gde je igrao jednog od košarkaša "Radničkog".

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".