DŽerald ford, predsednik SAD od 1974 do 1977, je prilikom izlaska iz predsedničkog aviona "Er fors 1" u Austriji, pao niz pomoćne stepenice.

Prelazimo na sledećeg političara kojeg su mediji obožavali zbog raznih "ispada" u javnoj sceni.

Boris Jeljcin, bivši predsednik nekadašnjeg Sovjetskog Saveza bio je poznat po svojoj, pa recimo, veseloj prirodi. On se često zezao uz muziku i voleo da se zabavlja na jedan "nepolitički" način. Reči su suvišne, prosto pogledajte priložen snimak:

Na spisku se nalazi još jedan ford. Bivši gradonačelnik Toronta, Rob ford, koji se nije ugrizao za jezik u jednom intervjuu. On je tada izjavio da je pušio krek.

Svima poznat po mnogobrojnim skandalima i ispadima, Bil Klinton je prolazio kroz pakao sa medijima. Naredni video snimak je izazvao mnoge kritike, ali su se mnogi i smejali. Ocenite sami:

"Bil Klinton ima "san"!", glasio je naslov koji je kitio vest o pospapnom predsedniku širom SAD.

Bez brige, nismo ga azaboravili. Verovatno najpopularniji političar po pitanju ispada, gafova i padova je sadašnji predsednik SAD DŽozef Robinet Bajden.

NJegov možda najbizarniji nastup bio je za vreme njegove potpredsedničke kampanje 2008. godine. On je na mitingu u saveznoj državi Misuri "naredio" senatoru Čaku Grejhamu da ustane i aplaudira. "Naredba" ne bi bila skandalozna da senator Grejehem ne sedi u invalidskim kolicima. Da li je Bajden u euforiji samo zaboravio tu činjenicu ili stvarno nije primetio kolica, ostaće misterija.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".