Komšije su otkrile da su glumca više puta videli da ulazi u zgradu direktorke jedne firme u Molerovoj ulici.

- Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će ući u vezu. Jelena je od Milana starija 17 godina, ali to im uopšte nije bitno - rekao je dobro upućen izvor, blizak paru i objašnjava da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška:

Foto: Tanjug/Arhiva Novosti

 

- NJih dvoje se zaista vole i sami znate onu čuvenu rečenicu "LJubav ne pita za godine". Nerazdvojni su i evo, bogami, već su dve i po godine zajedno. Marić živi s Jelenom u njenom stanu u Molerovoj ulici. U početku je dolazio često, pa onda svakodnevno, da bi se na kraju preselio kod nje. Mnogi ne znaju da je ona zbog njega ostavila porodicu i jedino na joj mnogi na tome zameraju - dodaje izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Marić, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog filma "Toma", čuva svoju privatnost, jer je ranije doživeo neprijatnost kada je bio u vezi sa starijom koleginicom iz Hrvatske, Ninom Violić.

Milan je Ninu Violić upoznao u Beogradu 2014. godine, kada je gostovao sa predstavom "Kako smo preživeli", a svoju romansu su nastavili u Zagrebu, prilikom njegovog gostovanja i igranja u jednoj predstavi.

Foto: Vukica Strugar

 

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam znao da će to toliko privući medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas . Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni - "Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" - izjavio je Marić.

(Srpski Telegraf)