Mnogi komentarišu da je dirigent Velikog revijskog orkestra RTS- a Filip Bulatović, po mišljenju mnogih ''ukrao'' šou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Bulatovic (@mapokeys)


,,Legenda'', ,,Ukrao šou'', ,,Kakav životni vajb'', ,,Ulepša mi dan'', "On je mega car"- samo su neki od mnogobrojnih komentara o Filipu koji se viralno šire internetom.

- Bilo mi je smešno kada su ljudi napisali: "Na čemu je ovaj, ima li neko broj od ovog dirigenta da nađem njegovog dilera" - prokomentarisao je dirigent u emisiji na K1.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Bulatovic (@mapokeys)


Podsetimo, Konstrakta je osvojila prvo mesto na Beoviziji 2022 sa pesmom "In Corpore Sano". Na drugom mestu našla se pevačica Sara Jo sa pesmom "Muškarčina" koja je važila za glavnog favorita.

Treće mesto pripalo je Zorji sa pesmom "Zorja", dok je četvrto osvojila Angelina sa pesmom "Origami", a folk pevač Aca Lukas sa pesmom "Oskar" osvojio peto mesto.

Na 6. mestu se našla Zoe Kida sa pesmom "Bejbe", na 7. Lift sa pesmom "Drama", na 8. Marija Mikić sa pesmom "LJubav me inspiriše", na 9. Ana Stanić "LJubav bez dodira", na 10. Chegi & Braća bluz bend "Devojko sa plamenom u očima", na 11. Tijana Dapčević "LJubi ljubi doveka", na 12. Ivona "Znam", na 13. Gift "Haos", na 14. Zejna "Nema te", na 15. Naiva "Skidam", 16. Grampohonedzie "Počinjem da ludim", 17. orkestar Aleksandra Sofronijevića "Anđele moj", 18. Biber "Dve godine i šest dana".

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".